воскресенье, 10 февраля 2013 г.

видавнича діяльність дитячих бібліотек

    «Бблотечний всник»

Сторнки цього журналу знайомлять читачв з рзними статтями, за проблематикою: бблотекознавство, бблографознавство, документознавство, книгознавство, нформатика.

З 10 листопада 1999 року журнал включено до перелку наукових фахових видань Украни, в яких можуть публкуватися результати дисертацйних робт на здобуття наукових ступенв доктора  кандидата сторичних наук.

Електронна адреса:

Щоквартальний науково-виробничий журнал. Заснований у березн 1998 р. Журнал заснований Нацональною парламентською бблотекою Украни.

    «Бблотечна планета»

На сторнках цього журналу висвтлюються досягнення науковцв-педагогв, розробникв документознавства як навчально дисциплни. Аналзуться структура  змст перших навчальних видань з документознавства. Пропонуються до розгляду найактуальнш теми сучасно полтично науки рол нформацйних технологй. Автори публкацй у цьому виданн знайомлять читачв з поняттями «електронна книга», «електронний документ», «електронне видання», «електронний текст» тощо. Висвтлюються матерали рзних соцологчних дослджень.

Електронна адреса:

Засновник  видавець Державна академя кервних кадрв культури  мистецтв.

Науковий журнал. Виходить щоквартально. Заснований у лютому 2004 р.

    «Бблотекознавство. Документознавство. ¶нформологя»

Укранськ видання

Сподвамося, що за допомогою рубрики «Полиця фахвця» Ви зумте  продовжити самоосвту,  застосувати нов де в робот,  знайти для себе журнали по душ.

На сторнках цих журналв та газет можна познайомитися з передовим досвдом нших бблотек, запозичити нов де у наших колег.

У нашй рубриц «Полиця фахвця» вддл маркетингу  перспективних методик Обласно бблотеки для дтей м.В.Лягна знайомить Вас з перодичними виданнями, як надходять до його фонду.

    Запорука успшно роботи будь-якого закладу висока професйнсть його спвробтникв. Актуально це  для бблотек, тому що пдвищувати свй професйний рвень потрбно обов язково. А одним з найшвидших  доступних способв  читання професйно лтератури. Саме професйн перодичн видання впливають на самосвдомсть сучасного бблотекаря.

Палтра професйно перодики.

  Полиця фахвця

Миколавська обласна державна адмнстрацяУправлння культури облдержадмнстрац

Миколавська обласна бблотека для дтей м. В.Лягна - Методичний портфель

Комментариев нет:

Отправить комментарий